Spring naar content

Ons verhaal

ZUID Luxury apartments

ZUID Luxury apartments bestaat uit vier bijzondere appartementen van initiatiefnemer Teun Driessen. Hij gaf Architect Ruud van Dijck de opdracht een ‘Boutiquehotel’-achtige sfeer te creëren waar de gasten optimaal tot rust kunnen komen. “Daarin is hij optimaal geslaagd,” aldus Teun. “De high end uitstraling van de concept stores Skins-Cosmetics en Anne&Max loopt moeiteloos over in de er boven gelegen luxe appartementen.

ZUID Luxury apartments is speciaal ontworpen om expats en short Stay bezoekers een fijne plek te bieden met een passende uitstraling en dito luxe. “Gasten die locatie en luxe belangrijk vinden voelen zich al snel helemaal thuis hier. Gasten die van over de hele wereld naar Breda komen om een appartement te huren, kiezen immers graag voor iets unieks.” De kwaliteit en de stijl van een van de luxe ZUID appartementen spreekt hen aan waardoor de keuze snel gemaakt is.

“Ook mensen die hun eigen huis laten verbouwen of tussen twee woningen in zitten verblijven graag bij ons, een welkom rustpunt in een hectische periode.” Zij vinden het prettig een appartement te huren in Breda.

Bekijk de luxe appartementen in Breda en ontdek zelf de bijzondere uitstraling. Neem ook een kijkje bij de inspirerende locatie en zie direct hoe aantrekkelijk het is om hier te kunnen wonen.

Vastgoedbeheerder en verhuurder van deze appartementen Select a House leidt u via deze website graag alvast even rond. Neem gerust contact met hen op voor een echte rondleiding in een van de luxe appartementen in Breda en/of een afspraak over de mogelijkheden voor lange of korte termijn van huur van een appartement in Breda.